به گزارش پایگاه خبری وسیم لرستان، عطا حسنپور درمراسم افتتاحیه جشنواره ملی خوراک-سوغات و صنایع دستی که با حضور معاون هماهنگ کننده سپاه حضرت ابوالفضل (ع) لرستان، معاون میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان همدان، اقشار مختلف مردم همزمان با ولادت حضرت علی (ع) و روز پدر در محوطه قلعه فلک الافلاک برگزار شد گفت: اولین جشنواره ملی خوراک، صنایع دستی و سوغات در لرستان برگزار می شود این درحالیست که در وزارتخانه میراث فرهنگی چند میز را انتخاب کردند که یکی از این میزها، میز گردشگری و خوراک است.
وی اضافه کرد: میز گردشگری و خوراک نیز به استانهایی نظیر لرستان که از تنوع غذایی بالایی برخوردار هستند اختصاص داده شده است.
مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع و گردشگری لرستان افزود: برگزاری جشنواره برای لرستان یک برند محسوب می شود چرا که لرستان علاوه بر تنوع غذایی از جاذبه های گردشگری بسیاری برخور دار است.
حسن پور تصریح کرد: در لرستان ۱۶نوع خوراک و ۵نوع شیرینی یا نانهای سنتی از جمله شیرینی بلوط و شیرینی نخودی-اردهای بروجرد در فهرست آثار ملی کشور به ثبت رسیده است و همچنین ۹پرونده غذا های سنتی در نوبت به ثبت رسیدن هستند.
وی گفت: برگزاری این نوع جشنواره ها با رویکرد تقویت جوامع محلی است که مردم را به دیدن بخشی از جاذبههای خوراکی، فرهنگی و تاریخی استان دعوت میکند.
مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری لرستان با بیان اینکه در این جشنواره چند استان شرکت کردند و هر کدام از این استان ها با خوراکی های متنوعی در این رویداد شرکت کردند.
پایان خبر